Tilauksen liittäminen My Kaspersky -tiliin

My Kaspersky on verkkoresurssi, jolla hallitaan laitteiden suojauksia ja Kasperskyn sovellusten käyttöoikeuksia.

My Kasperskyssa voit ostaa ja aktivoida sovelluksen tilauksen.

Hallinnoidaksesi Kaspersky VPN Secure Connectionia My Kasperskyssa sinun täytyy rekisteröidä ja yhdistää laitteesi My Kasperskyyn.

My Kaspersky -tili vaaditaan kirjautumiseen My Kasperskyyn ja My Kasperskyn sekä tiettyjen Kaspersky-sovellusten käyttämiseen.

Voit kirjautua My Kaspersky -tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tai Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi käyttäen. Jos sinulla on jo entuudestaan tili, voit määrittää Google-, Facebook- tai Apple-tilisi avulla tapahtuvan nopean kirjautumisen ikkunassa, jossa laitteesi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi. Tämä on mahdollista, jos olet käyttänyt Google-, Facebook- tai Apple-tilisi sähköpostiosoitetta My Kaspersky -tiliä luodessasi.

Kirjautuminen Facebookilla, Googlella ja Applella ei ole mahdollista kaikilla alueilla. Lisätietoja Venäjää koskevista rajoituksista on tässä artikkelissa (vain englanniksi ja venäjäksi).

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen My Kaspersky -verkkosivustossa tai My Kasperskyn kanssa yhteensopivassa sovelluksessa.